Село Чепинци празнува своя събор тази неделя

Най-голямото село от  район „Нови Искър”  ще празнува събора си на  празника „Вси светии”

На 10 юни (неделя) от 17.30 часа на централен площад „Симеон Овчаров” в Чепинци, най-голямото село на територията на район „Нови Искър” ще чества своя празник.

От години традицията повелява хората от селото да се събират, за да почетат празника на всички светии в едноименната църква „Вси светии”, когато е и храмовия празник и събора на селото в един и същи ден.

За празничното настроение ще се погрижат както редица професионални изпълнители, така и самодейни фолклорни състави. Със засилен интерес се очаква участието на Ваня Кудева и нейният оркестър, Евгения Милушева от Мистерия на български гласове и изпълнителят  на македонски фолклорни песни, родом от Нови Искър Венцислав Пенев. Домакините от НЧ „Напредък” село Чепинци ще се представят със своя танцов състав, хумористична програма и певчески солови изпълнения. Като гостуващи участници са поканени съставите на читалищата от селата Локорско и Негован, а разнообразие към фолклорната програма ще внесе школата по латиноамерикански танци към НЧ „Лиляна Димитрова” – София.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА