„ФамилиАда” – уникален празник за цялото семейство

На 01 юни 2014 г. ще се проведе първото издание на най-забавния семеен празник - „ФамилиАда”. Събитието се организира от район „Нови Искър” и цели отбелязването на празника на детето по един нестандартен и уникален за цялото семейство начин.

„ФамилиАда” ще се проведе на 01 юни 2014 г. между 10.00 и 13.00 часа на цялата площ на новоизградения парк в квартал „Славовци”, град Нови Искър. Паркът ще е разделен на зони, в които ще се провеждат различните игри-дисциплини от семейната „ФамилиАда”. Празникът започва с Летящият старт, където на всяко семейство ще бъде раздадена карта, водеща към различните предизвикателства. Независимо дали ще се вземе участие в състезание със семейни „гъсеници”, сгъване на хартиени самолети или ще се познават въпроси във викторината на открито, всяко предизвикателство носи и различен брой точки. Семействата, които съберат максимален брой – 40, ще грабнат и специалните семейни награди.

„ФамилиАда” има и други предизвикателства към участниците в събитието. Във всички учебни заведения от район „Нови Искър” ще бъдат разпространени 2 000 покани. На гърба на всяка покана има място за оцветяване. Всяко дете, което дойде със саморъчно оцветена, изрисувана и надписана покана – получава подарък. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА