Район „Нови Искър” подкрепи инициативата „Мениджър за един ден”

Район „Нови Искър” се включи в тазгодишното издание на инициативата на Junior Achievement „Мениджър за един ден”, която се провежда под патронажа на министъра на финансите, г-н Симеон Дянков. Кмета на район „Нови Искър”, г-жа Даниела Райчева и зам.-кмета, г-жа Антоанета Михайлова, ще предадат поста на двама млади мениджъри, които в рамките на един ден ще получат възможността да влязат в ролята на управници на района. Кмета и зам.-кмета на района са приготвили множество изненади за своите заместници, една от които е включване в предаване на БНТ. Младите лидери ще имат и възможността да участват в работна среща с дванайсетте кмета на населени места от територията на района.

 

Официалната церемония по откриването на инициативата ще бъде на 19 март от 9:00 ч. в Кемпински Хотел Зографски, зала София Гранд. Начало на работния ден ще постави президентът на Република България, г-н Росен Плевнелиев, който ще посрещне своя млад заместник по време на събитието.

 

Сред официалните гости ще бъдат Н. Пр. Джеймс Уорлик - Посланик на САЩ в България, г-жа Йорданка Фандъкова - Кмет на Столична община, г-жа Саша Безуханова - председател на Борда на директорите на Junior Achievement България, г-жа Милена Стойчева - Изпълнителен директор на Junior Achievement България.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА