Заявление за вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Приложение № 16

ДО

КМЕТА НА ОБЩИНА/РАЙОН/КМЕТСТВО

ИЛИ КМЕТСКИЯ НАМЕСТНИК

………………….……………….......................................

ОБЛАСТ …………………………..….………...............  

ЗАЯВЛЕНИЕ

за вписване в избирателния списък по настоящ адрес

(по чл. 36, ал. 1 от Изборния кодекс)

 

………………………..……....…………..................................................................................,

(собствено, бащино и фамилно име)

ЕГН …....................., документ за самоличност вид ........................ № ……………....., издаден на ..................... от …………………………..

постоянен адрес: гр./с. .................................., община ....................., район ................., област ........................, ж.к./ул.. ........................................., бл. № ......., вх. ..... , ет. ....., ап...,

настоящ адрес: гр./с. .................................., община ....................., район ................., област ........................, ж.к./ул.. ........................................., бл. № ......., вх. ..... , ет. ....., ап....

 

Желая да бъда вписан/а в избирателния списък на секцията по настоящия си адрес при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май2014 г.

Съгласен/а съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България.

 

Дата …………………….. г.

Подпис:

 

***************************************************************************

Заявленията се подават не по-късно от 14 дни преди изборния ден – 10 май 2014 г. пред органите по чл. 23, ал. 1 от ИК по настоящия адрес на избирателя.Със същото съдържание избирателите могат да подадат електронно заявление през интернет страницата на органите по чл. 

 23, ал. 1 от ИК.

Органът по чл. 23, ал. 1 от ИК по настоящ адрес незабавно уведомява общинската администрация по постоянния адрес на избирателя и  предава информация за подадените искания на ГД „ГРАО“ не по-късно от 12 дни преди изборния ден за автоматизирано включване на избирателя в избирателния списък по настоящ адрес и заличаването му от избирателния списък по постоянен адрес.

След вписването на избирателя в избирателния списък по настоящ адрес не може да му се издава удостоверение за гласуване на друго място.

Заявлението, можете да изтеглите от ТУК 

 

 

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА