Дузпи решиха две дербита на турнира “Ринги”

Район Нови Искър, с. Войнеговци. С два изключителни мача, решени след изпълнение дузпи започна в събота 45-то издание на турнира “Христо Гаврилов – Ринги”. Първенецът от миналата година Левски (Чепинци) няма да защити титлата си в настоящото издание, след като загуби с дузпи (2:4) ранния мач от състезаващия се в “Б” група тим на Витоша (Бистрица). В редовното време двата отбора не си отбелязаха гол – 0:0.

В другия четвъртфинал от I група Торнадо (Безден) и Вихър (Требич) също не излъчиха победител в редовното време – 1:1, и отново дузпи решиха изхода – 5:3 в полза на Торнадо. Така в неделя, 26 януари, в първи полуфинален двубой от 11 ч. на стадион “Гунди” в селото, ще играят “бистришките тигри” и безденци.

В група II домакините от Въстаник взеха своето, като спечелиха с 1:0 срещу Сокол (Негован) в мача от 11 ч., със същия резултат Кремиковци победи София Спорт във втория двубой. Така в неделя от 13 ч. Въстаник среща Кремиковци във втория полуфинал.

Ден по-рано, в събота, 25 януари, от 11 и от 13 ч. ще премерят сили четири детски отбора в надпревара за детската купа на турнира. Първата среща е Локомотив (Сф) – Сокол (Негован), а втората – Въстаник (Войнеговци) – Нови Искър.

Финалите са на 2 февруари, неделя. От 11 ч. финалистите при децата ще определят насителя на детската купа “Ринги”, а двата най-достойни отбора при мъжете започват своята схватка на футболния терен от 13 ч.

Турнирът се провежда със съдействието на БФС, Столична община и район Нови Искър.

Христо Йорданов, в. „Софийски вестник”

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА