Над 40 млади фотографи се включиха в IV детски пленер по фотография

При огромен интерес протече четвъртото издание на безплатния пленер по фотография за деца. Организатор на събитието е район „Нови Искър” и фотографът Лидия Петрова. Домакин този път беше 171 ОУ „Стоил Попов” в квартал Кумарица, а за участие в програмата бяха дошли ученици, учители и родители от всички населени места, които са част от територията на район „Нови Искър”.

Тема на четвъртото издание на пленера беше „Макрофотография”. След кратката теоретична лекция, имаща за цел да запознае децата с основни понятия във фотографията се проведоха и практически занимания. Под вещото ръководство на професионалния фотограф Лидия Петрова всички участници имаха възможност да снимат всевъзможни дребни неща с професионална техника, осигурена от организаторите на пленера. За много от децата това беше първи досег с професионалната фотография.

Всички деца, които се включиха в пленера получиха грамота за участието си. Изказваме своите благодарности към Директорът и педагогическият състав на 171 ОУ „Стоил Попов” за указаното съдействие при организацията на събитието.

Галерия със снимки от пленера тук.

Галерия със снимки от награждаването на участниците тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА