Празничен коледен концерт „Коледна звезда”

На 20 декември 2013 г. от 18.30 часа, читалище"Христо Ботев", кв. „Курило”, съвместно със Столична община и район "Нови Искър", организира коледен концерт "Коледна звезда". Събитието ще се проведе в кино салона на читалището, като участие в него ще вземат детския танцов състав, детската школа по пиано, женската вокална група "Омайни гласове", клуб по народни танци "Искърци", мъжка група за изворен фолклор и младежки танцов състав. Специален гост на празника ще бъде изпълнителят на македонски песни и наш съгражданин Венцислав Пенев.

В деня на концерта ще се проведе и изложба - базар на предмети изработени от школата по изобразително изкуство към НЧ „Христо Ботев”. Гостите на събитието ще могат да се любуват на избрана колекция от картички, сурвачки и рисунки, изработени от талантливите деца от Нови Искър.

По покана на Българското национално радио на 22 декември специален гост в Първо студио ще бъде Мъжката  група за изворен фолклор към НЧ „Христо Ботев”. Уникалните гласове от квартал Курило заедно с оркестъра на радиото ще вземат участие в празничния коледен концерт на БНР.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА