ОИЦС и районните администрации на „Нови Искър”, „Люлин” и Надежда” организират информационна среща

Район „Нови Искър” – Столична община съвместно с Областен информационен център София, район „Люлин” и район „Надежда” организират информационна среща на тема „Научени уроци и добри практики при разработване на проектни предложения по оперативните програми“.

Срещата ще се проведе на 26 ноември от 10:00 ч. (регистрация от 09:30 ч.) в Essence Center (гр. София, ул. „6-ти Септември“ 37).

Участниците ще бъдат запознати с основни грешки, научени уроци и добри практики в процеса на разработване на проектни предложения по оперативните програми. Лектор на срещата е Васил Зарков – експерт с многодишен опит в разработване, управление, изпълнение и оценка на проекти, финансирани по линия на ЕС и други национални и международни донори. Ще бъде представен и следващия програмен период, възможностите за финансиране на образователни и културни институции, както и дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната.

Моля да потвърдите присъствието си или това на Ваш(и) представител(и) до 25.11.2013 г. на тел. 02/931 24 00,  0893 414 403 или на ел. адрес g.popov@einet.bg.

Покана за информационна среща на тема „Научени уроци и добри практики при разработване на проектни предложения по оперативните програми“.

Програма на информационна среща на тема „Научени уроци и добри практики при разработване на проектни предложения по оперативните програми“.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА