Район „Нови Искър” раздаде годишните награди за социално отговорен бизнес

Район „Нови Искър” проведе второто издание на ежегодния форум „Бизнес  и администрация заедно”. Предмет на дискусия в тазгодишното издание беше темата за подобряване и оптимизиране както на работата между администрацията и бизнеса, така и работата на администрацията в полза на жителите на района. Кметът на район „Нови Искър” Даниела Райчева официално откри началото на форума и направи презентация на всички социално отговорни кампании, които са реализирани през 2013 г.

Участие в събитието взеха представители на 45 компании от район „Нови Искър”, голяма част от които са водещи фирми в своите отрасли. Наред със своите мащаби форумът е платформа, на която е създадена възможност да бъдат отличени и социално-отговорните партньори на районната администрация за съответната година. Това става чрез връчването на годишните призове на социално отговорните компании, които целят да отличат и същевременно да мотивират всички фирми, които развиват активна корпоративна социална политика в своята дейност. Сред основните цели на форума е и да се представят добрите примери на успешно реализираните съвместни социално отговорни кампании в полза на обществото.

Тазгодишното издание на форум „Бизнес и администрация заедно” показа положителен тренд по отношение както на качеството, така и на количеството компании, които развиват своя корпоративна социална отговорност и партнират на местната администрация. През 2012 г. бяха отличени 19 компании, а тази година броят им е почти двоен – 36. Те бяха наградени лично от кмета на Нови Искър Даниела Райчева в две категории – „Кампании с цел развитие на градската среда” и „Кампании за подпомагане развитието на културата и спорта”.

Район „Нови Искър” благодари на официалните партньори на форума – „ЕВРОМАР КОМ” ООД, медийните партньори – списание „твоят БИЗНЕС”, списание „Осем” и KLASSA.BG.

Галерия със снимки от форума тук

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА