Кметът на район „Нови Искър” проведе среща с млади бъдещи журналисти

Кметът на район „Нови Искър” - г-жа Даниела Райчева проведе среща с клуб „Млад журналист” от 179 ОУ „Васил Левски”, село Доброславци. Заедно с бъдещите журналисти на срещата присъстваха директорът на училището, г-жа Мария Христова и г-н Илия Койчев – ръководител на клуба.

Екипът на клуб „Млад журналист” представи дейностите, по които ще работят в бъдеще, както и работния вариант на първия брой на училищния вестник „Доброславче”. Именно във връзка с този паметен първи брой Цвети и Мартин – едни от главните действащи журналисти в клуба зададоха няколко въпроса към кмета на района, за да направят своето първо интервю. Въпросите бяха от различно естество, като засягаха както работата на районната администрация в полза развитието на младите хора, така и актуални въпроси, свързани с предстоящия празник на народните будители. Копие от проведеното интервю ще бъде публикувано и на официалния интернет сайт на район „Нови Искър” – www.novi-iskar.bg.

Децата от клуб „Млад журналист” използваха повода, за да поканят г-жа Райчева като специален гост на честването на Деня на народните будители.

Галерия със снимки от срещата може да бъде видяна тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА