70 дървета засади екипът на район „Нови Искър” и радио София

70 дървета засади екипът на район „Нови Искър” и радио София в инициативата "Засади дърво с Радио София и район „Нови Искър" по случай празника на София и шестия рожден ден на столичното радио

Кметът на район "Нови Искър" Даниела Райчева и изп. дир. на радио София Иво Тодоров засаждат първото дърво

Това се случи на централния площад в квартал „Курило“ в район Нови Искър, като администрацията на Нови Искър е основен партньор на събитието. В комбинация от хубава музика и полезното дело по озеленяването на града ни всички участници – екипът на Радио София и район „Нови Искър”, ученици от 170 СОУ „Васил Левски”, кв. Курило и 172 ОУ „Христо Ботев” от кв. „Гниляне”, Пожарната служба – участък „Нови Искър”, прекараха няколко активни и приятни няколко часа. Кметът на район Нови Искър Даниела Райчева също се включи:

„Бих искала честитя рождения ден на радио „София” и празника на всички столичани – 17 септември и да ви пожелая да продължавате в същия дух, да бъдете борбени, амбициозни и да случвате само хубави инициативи и да споделяте добрите идеи, които се реализират на територията на Столичната община. Изключително благодарна съм за днешната страхотна инициатива, защото заедно можем да направим и правим град Нови Искър един по-зелен, по-хубав град и по-привлекателен за гости и за туристи“.

Ученици от училищата 170-о и 172-ро също засадиха дръвче в своя район се включиха в проекта на Радио София и район „Нови Искър” за озеленяване на градското пространство. Пред екипа на радиото те споделиха:

„Помагаме на хората и на околната среда, така се чувстваме много по-добре всички заедно със съучениците и близки хора“.

Ученици споделиха, че харесват Радио София: 

„Като чухме за инициативата, че ще посаждаме дръвчета, всички се съгласиха и така дойдохме, за да се включим“.

Галерия със снимки може да бъде разгледана ТУК  и ТУК .


Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА