Нови Искър отново ще е център на офроуд-а в България

За поредна година Нови Искър отново ще събере маниаци и фенове на офроуд-а. Тази година стартира четвъртото издание на състезанието Novi Iskar Trophy Challenge 2013. По време на предишните надпревари събитието си спечели верни почитатели не само у нас, но и в чужбина. Още една добра новина – от тази година надпреварата е част от веригата Bulgaria Trophy Challenge.

По традиция състезанието ще се проведе от петък до неделя, а самата надпревара е разделена в няколко различни състезателни класа. В първия ден участниците ще загреят с пролог, който започва около 13.30 ч. в местността над квартал Гниляне, район „Нови Искър” и ще определят реда на стартиране на екипажите за следващия ден. В събота е най-сериозното изпитание за екипите – трофи по 60-километрово трасе, изпълнено със специални етапи и екстремни моменти. За да преминат успешно през това изпитание участниците ще трябва да разчитат както на добрите си умения и подготовка, така и на здравите си машини. Стартът ще е в 10.00 часа.

В последния ден на Novi Iskar Trophy Challenge 2013 – неделя, големият печеливш ще бъде публиката. Тогава надпреварата ще се превърне в състезание на затворено трасе. Предвидени са и награди. Какви ще са те и кой ще грабне титлата тази година, ще разберете само ако дойдете на място! 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА