Служители на УниКредит Булбанк в акция по реновирането на детска площадка в квартал Курило

Средствата са събрани на благотворителни базари, организирани в банката за Коледа и Великден

Служители на УниКредит Булбанк ще реновират изцяло детската площадка, която се намира на центъра на квартал Курило, район „Нови Искър”. Средствата за това са събрани на благотворителни базари, организирани изцяло от доброволци в банката за Коледа и Великден, когато стотици служителите на банката сами са изработили част от стоките, продавани на благотворителните базари, както и са дарили лични средства за инициативата.

На площадката, която се намира центъра на най-големия квартал на град Нови Искър ще се поставят нови съоръжения за игра. Служители на УниКредит Булбанк ще дадат и своя принос за лакирането на оградата на площадката, почистването на региона и засаждането на цветя. Акцията ще започне преди обед, като екипа на банката кани всички родители да доведат своите деца следобеда, за да може малчуганите да изпробват новата придобивка за града.

Служителите на банката традиционно участват в различни инициативи чрез благотворителен труд заедно със семействата си. През пролетта на тази година близо 200 служители на УниКредит Булбанк събраха около половин тон отпадъци на Витоша в рамките на Третия зелен ден на банката. Бяха почистени местностите около хижа „Момина скала“ и хижа „Планинец“, както и бяха боядисани пейки и беседки около двете хижи. Децата на служителите активно се включиха в направата на къщички за птици, които след това поставиха на дърветата.

През миналата година служителите почистваха местността близо до Драгалевския манастир на Витоша в подкрепа на Националната кампания „Да изчистим България за един ден“.

Едновременно с това през 2011 г. банката започна и мащабна кампания за отказване от хартиените извлечения и замяната им с електронни. А за рекламните материали вече се използва само рециклирана хартия.

УниКредит Булбанк поетапно започва поставянето на стойки за колелета пред филиалите си, за да насърчи служителите да използват този начин на придвижване до работните си места.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА