Областният информационен център ще направи изнесена приемна в Борисовата градина

В периода 21-23 август Областен информационен център – София организира изнесена приемна в Борисовата градина. Инициативата цели да запознае гражданите на София с направенотo в града с помощта на европейски средства през първи програмен период от 2007 г. до 2013 г.

На 21 и 23 август приемната ще бъде отворена от 9 до 17 ч. и ще се намира при площадката със слончето, а на 22 август ще работи с удължено работно време и след 17 ч., като ще бъде разположена до езерото „Ариана“. Това е първата от поредица открити приемни, които ще се проведат през месец септември в цялата страна. Кампанията ще премине под мотото „Първите седем години на България в Европейския съюз”, а целта е да бъде отчетена степента на запознатост на гражданите с приноса на ЕС в страната. На тези приемни представители на мрежата от информационни центрове ще проведат допитване сред обществеността и ще представят най-знаковите за дадения регион проекти, които са били реализирани с европейски средства.

На 22 август (четвъртък) от 18 часа заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще посети откритата приемна на Областен информационен център – София в Борисовата градина (до езерото „Ариана“).

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА