За втора година Нови Искър е партньор на инициативата „Мениджър за един ден”

Тази година повече от 1000 ученици и студенти от страната  заеха ръководни позиции в над 250 компании, институции и организации в рамките на инициативата "Мениджър за един ден"

Кметът на Нови Искър Даниела Райчева с Кристин, Боряна и Биляна
 


Три момичета от елитните софийски гимназии – Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев” и Национална финансово-стопанска гимназия бяха кмет, зам.-кмет и главен архитект за един ден на район „Нови Искър”. Катрин, Биляна и Боряна проведоха един пълен работен ден като ръководители на тези три ключови за администрацията позиции. Те имаха възможността да проведат няколко заседания с експерти от районната администрация и да се запознаят с приоритетите за развитие на района и планираните за реализиране проекти. Младите мениджъри за един ден представиха своята визия за развитие на публичната администрация, както и свои идеи как това да се случи бързо и ефективно. Какви са техните впечатления от прекарания ден ще разберем съвсем скоро.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН” 2013

Столичният кмет Йорданка Фандъкова откри инициативата "Мениджър за един ден", в която взеха участие над 1000 ученици и студенти от цялата страна. В присъствието на десетки младежи, предприемачи, дипломати и висши мениджъри в  хотел "Шератон" тя заяви, че за нея е чест да открие инициативата, в която от години се включва с голямо удоволствие и ентусиазъм. 

Саша Безуханова, председател на Борда на директорите на "Джуниър Ачийвмънт България", приветства участниците с думите: "Живеем в специално време, в което старите модели са провокирани. Никога досега не е било по-подходящ момент да бъдем креативни и свежи”.  

На официалната церемония по откриването  присъстваха още министърът на образованието, младежта и науката проф. Николай Милошев, заместник-посланикът в посолството на САЩ, топ мениджъри на търговски компании.  

Тази година повече от 1000 ученици и студенти от страната  заеха ръководни позиции в над 250 компании, институции и организации в рамките на инициативата "Мениджър за един ден". Броят на участниците, преминали през програмата от нейният старт, ще надмине 10 000.  

Събитието ще даде възможност на младежи от 16 до 23-годишна възраст да попаднат в реална бизнес среда и да се запознаят с начина на работа в големите банки, държавната администрация, посолствата и компаниите от реалния сектор.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА