Ученици разработват проект на тема „Бизнесът през погледа на децата“

„Бизнесът през погледа на децата“ – идея, заформила се като проект, изцяло разработен от две ученички от НФСГ. Сред целите на това начинание е да се подобри образованието като се събуди интереса на децата към темата „Бизнес“. Повече за идеята разказва една от ученичките, участвали в нейната реализация.

,,Бизнесът през погледа на децата'' е проект, чрез който да научим какво разбират децата под думата ,,бизнес''. Целите на нашия проект са да събудим интереса в децата още от ранна възраст за това ,,Какво е бизнес?'', защото един от водещите проблеми в България е именно проблемът с образованието; с помощта на кмета на район Нови Искър- г-жа Даниела Райчева и от позицията ни на съвестни граждани на град Нови Искър, ние ще облагородим площадките за игра, градини и паркове, и ще ги направим приятни за престой; ще подпомогнем бъдещото развитие на талантливите будни деца.

Участие в проекта взехме Васка Паунова и Гергана Кирева, и двете сме ученички от 12 „в“ клас на НФСГ и учениците от 6 и 7 клас на 172 ОУ ,,Христо Ботев“, квартал „Гниляне“, град Нови Искър.

Искаме да благодарим на първо място на кмета на район Нови Искър - г-жа Даниела Райчева за оказаната подкрепа и съдействие, на г-жа Надя Георгиева - директор на 172 ОУ ,,Христо Ботев'' за разбирането и съдействието, което ни оказа при реализацията и изпълнението на проекта ни, на г-н Александър Вътков - учител по Изобразително изкуство - за помощта, която ни даде по време на изпълнението на задачата и не на последно място на г-н Георги Радев – нашия учител по Свят и личност за подкрепата и  доверието, с които ни даде сили, за да видим завършена нашата идея“, разказа Васка Паунова от НФСГ.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА