Областен информационен център – София представи плана си за действие за 2013 година

На 22 януари в залата на Областен информационен център – София се проведе пресконференция за представяне на планираните дейности на Центъра за 2013 г. В рамките на събитието ръководителят на проекта Петранка Димитрова представи ОИЦ – София като следствие от реализирането на проект „Изграждане и функциониране на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България”. 

Екипът на Областния информационен център представи планираните за 2013 г. дейности, сред които провеждането на 66 информационни срещи – освен събития, посветени на конкретни отворени процедури по оперативните програми, беше заявено реализирането на по една информационна среща във всеки от административните райони на София-град и по една информационна среща в общините на Софийска област. Целта на Центъра е предоставяната информация да достигне до максимален кръг представители на администрациите, на бизнеса, на неправителствени и браншови организации, на медиите и гражданите по места.    

Сред очакванията, които екипът посочи като резултат от планираните дейности, е увеличаване на активността на потенциалните бенефициенти. Именно поради това проектът на Столична община беше квалифициран като проект с висока добавена стойност.        

Пресконференцията се проведе в рамките на Проект № 0088-ОСЯ-3.3. „Изграждане и функциониране на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България” (Договор № BG161PO002-3.3.02-0027-C0001), бенефициент по който е Столична община. Проектът се осъществява с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА