Пет училища от район „Нови Искър” ще участват в тазгодишното издание на „Coca-Cola Cup” 2013

За втора поредна година „Coca-Cola” България в партньорство със Столична община, МОМН и Министерство на физическото възпитание и спорта организират верига турнири по футбол „Купата на Coca-Cola” 2013. Спортните събития са за ученици на възраст между 12 и 14 години. Пет са училищата от район „Нови Искър”, които са заявили желание за участие в турнира.

Инициативата за популяризиране на активен и здравословен начин на живот сред подрастващите е дългосрочна и се реализира от Кока Кола по цял свят. Извънучилищните занимания в областта на спорта са насочени към развиване на социалните умения на учениците чрез различни спортни активности и превенция на рискови фактори. 

В тазгодишния турнир по футбол ще се включат ученици от четири града – София, Пловдив, Варна и Бургас.

Турнирът ще обхване общо четири етапа на провеждане:

-          Първи етап – вътрешно-училищни турнири от февруари до март 2013 г.

-          Втори етап – районен турнир за София от 13 до 14 април 2013 г.

-          Трети етап – градски турнир за София на 18 май

-          Четвърти етап – Финали на 8 юни 2013 г.

Всяко училище, включило се във вътрешно-училищен /квалификационен/ етап ще получи по две футболни топки. Те ще могат да се вземат на техническата конференция /организационната среща/, която ще се проведе на 30 януари 2013 година, зала „Универсиада” от 13.00 часа.

Право на участие имат всички ученици, родени в периода след 01.01.1999 г. до 31.12.2001 г. Друго условие е, че в турнира по футбол няма да се допускат за участие ученици от спортните училища.

Голямата награда за отбора победител е 3 дневен лагер в Италия, с възможност за посещение на стадион на ФК „Ювентус”, тренировка с клубните отбори, както и среща с футболистите на отбора.

 

Всички документи за участие в „Купата на Coca-Cola” 2013 може да намерите ТУК.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА