Дарител от Нови Искър за втора година зарадва хасковски сираци

Огромната си благодарност към дарителя от Нови Искър изказа и директорът на "Дом за медико-социални грижи - Хасково" д-р Кирил Гузгунов

Снимка: Facebook
 

Огромно дарение за Коледа получи Домът за медико-социални грижи на Хасково. 35-те възпитаниците на институцията получиха стотици памперси, мокри кърпи, играчки, дрехи, обувки и лакомства. 

Инициатор на дарението е Национален фонд "Моето дете", който бе подкрепен от фейсбук групата "Хасковски деца".

За втора поредна година в благородното дело се включва и нашият съгражданин от Нови Искър – Божидар Илиев, баща на известната шопска певица Елена Илиева. За разлика от миналата година, когато той пожела да остане анонимен, тази година благодетелят от квартал Славовци реши да дойде лично и да донесе подаръците за децата от дома.

Пред местните медии Божидар Илиев обаче не пожелал да сподели какво го е накарало да агитира още три магазина от Нови Искър да се включат в инициативата и дарят играчки, лакомства и памперси за децата от Дома за медико-социални грижи.

Огромната си благодарност към дарителите изказа директорът на институцията д-р Кирил Гузгунов. "Дарението ще ни свърши чудесна работа и ще зарадва децата", бе категоричен в изявлението си той. 

Децата бяха зарадвани и от танцьорите от "Етно магия" от ОУ "Никола Вапцаров" - Хасково с ръководител Златка Тимонова. Малко преди това Дядо Коледа дойде на гости на децата от дома и ги зарадва с подаръци.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА