170 СОУ и „МКБППМН” организираха първата по рода си викторина „Наркотиците – път за никъде”

170 СОУ „Васил Левски“ и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви  на малолетните и непълнолетните при район „Нови Искър“ организираха първия по рода си конкурс за есе и викторина с общ надслов „НАРКОТИЦИТЕ – ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!“.

Участие във викторината взеха три отбора с общо 12 ученици от 9, 10 и 11 клас. Всеки отбор се състоеше от четирима представители. На участниците бяха задавани въпроси, свързани с вредите от наркотиците.

Компетентно тричленно жури с председател заместник директорът на 170 СОУ „Васил Левски” - Биляна Виденова, имаше нелеката задача да оцени представянето на отборите. За победителите бяха осигурени материални награди под формата на книги от „МКБППМН”.

На първо място в първото издание на викторината „НАРКОТИЦИТЕ – ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!“ журито определи сборните отбори на 9 и 11 клас, а на второ място се нареди отборът на десетокласниците. В конкурса за есе първо място спечели Елизабет Цветкова от 11 „А” клас, второ място – Виктория Димова от 11 „Б” клас, а трето място - Йоана Георгиева от 10 „А” клас.

Снимки от конкурс и викторина „НАРКОТИЦИТЕ – ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!“ може да видите ТУК.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА