Второто издание на фестивала “On! Fest” предстои в края на септември

В тематични зони ще има обособени пространства за танци, графити, паркур, японска култура, информационни технологии и екстремни спортове

От 21 до 23 септември в Интер Експо Център – София ще се проведе второто издание на супер успешния фестивал за градска култура On! Fest 2012”. Фестивалната програма е насочена изцяло към младите хора, съвременното изкуство, науката, технологиите и предоставя условия за развитие на младежката субкултура в съвременната урбанизирана среда. 

В дните от 21 до 23 септември млади хора от цялата страна ще имат възможност да танцуват, рисуват графити, да се запознаят с изкуството за преминаване на всякакви препятствия в градска среда - паркур, различни екстремни спортове, японска култура, както и да се запознаят с най-новите информационни технологии, видеоигри и интерактивни забавления, всяко от които ще бъде част от различните тематични зони в рамките на фестивала. Пълната програма на събитието може да намерите тук. Столична община е официален партньор на On! Fest 2012”

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА