Услугата "Детска кухня" ще заработи и в район "Нови Искър"

 

Събран е необходимия брой желаещи и детска кухня в район "Нови Искър", ще има! Вчера кметът на район "Нови Искър" Даниела Райчева и представители на администрацията проведоха среща с представители на КДХ "Люлин", за да бъдат обсъдени подробностите по разкриването на раздавателен пункт в Нови Искър и в село Световрачене.

На срещата присъстваха и две млади майки, които подеха инициативата да има детска кухня в Нови Искър и помогнаха в кампанията за набиране на желаещи родители за ползване на тази социална услуга - Людмила Кенова и Надежда Савкова.

За да се реализира инициативата предстоят редица административни и организационни процедури, но ще обединим усилия, така че пунктът да заработи от следващия месец. От КДХ "Люлин" ще ни съдействат административно и за това да не се налага на родителите да ходят до Люлин, за да подадат първоначалните заявления за използване на услугата, а да направят това при нас, в районната администрация на ул. "Искърско дефиле" 121. За село Световрачене ще се събират в кметството. 

Заявления за включване в услугата ще се събират до 22 март 2023 г. в районната администрация и кметство Световрачене.

От ТУК може да свалите бланките за записване. Същите може да получите и попълните и на място в администрацията. 

Молим да се запознаете с общите условия и изискванията за използване на услугата "Детска кухня". Подробна информация и условия за записване в КДХ „Люлин“ може да видите: https://www.sofia.bg/childrens-kitchens/-/asset_publisher/G9kVtATX3s3Q/content/uslovia-zapisvane-v-kompleks-za-detsko-hranene-vitos-1

Ако имате допълнителни въпроси, може да ги зададете към екипа на КДХ "Люлин". Ето и контакт с тях:


Комплекс за детско хранене район "Люлин"
адрес: гр. София, 1336, ж.к. "Люлин" – І микрорайон,
ул. "Фортов път" № 2
директор: д-р Янка Иванова 029277170
0886 063 235, 02 826 85 72 – деловодство
e-mail: kdh_lulin@abv.bgkdh.lulin@gmail.com

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА