Допълнително обучение за работа с различните модули на деловодният софтуер се проведе за всички служители на районната администрация

 

Допълнително обучение за работа с различните модули на деловодният софтуер се проведе за всички служители на районната администрация.

Нашата цел е непрекъснато да развиваме процесите на работа както с гражданите, така и вътре в администрацията. Да оптимизираме процесите и да скъсяваме сроковете за обработка на преписките. С въвеждането на повече електронни услуги ще можем и да направим редица икономии по отношение и на използваните консумативи.

Още една от целите на проведеното обучение бе да оптимизираме и сроковете за вътрешна обработка на документация и кореспонденция с други общински и държавни структури.

Бутонът "Деловодна справка", който въведохме преди малко повече от година, с настъпването на пандемията, имаше за цел да спести време на гражданите като те сами могат да проверят на какъв етап от изпълнение е тяхната преписка. За малко повече от година тази опция е използвана над 10 000 пъти.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА