Стартира кампания „Осиновете си куче”

Важно условие е, че осиновеното куче трябва да бъде регистрирано в 7-дневен срок в данъчната служба на района

 

Общинско предприятие „Екоравновесие” стартира кампания „Осиновете си куче”. Акцията е насочена към всеки, който наистина обича четириногите любимци, иска да помогне на София по-бързо да реши въпроса с безстопанствените животни или пък детето му желае да има любвеобилен домашен любимец.

Всеки, който пожелае да осъществи този благороден акт ще има възможността да направи това, спестявайки от бюджета си стотици левове като бъде освободен от общинска такса куче и такса за регистрация, а също така, бъдещия домашен любимец ще бъде и чипиран.

Условията, при които „Екоравновесие” ще предоставя за отглеждане в домашни условия безстопанствените животни от приюта в село Сеславци са:

  • подаване на заявление за осиновител, като е необходимо предоставянето само на лична карта
  • деклариране предоставяне на площ в дома си от 6 до10 кв. м. според размера на кучето, осигуряването на грижа от добър стопанин и желание за осиновяване
  •  необходимо е новият домашен любимец да бъде регистриран в 7-дневен срок в данъчната служба на района ( за район „Нови Искър” Данъчна служба се намира в кв. Курило, ул. Търговска № 18).

 

Допълнителна информация за кампанията може да се получи на тел. 02/ 931 41 64 – Приют на ОП „Екоравновесие” в с. Сеславци, район „Кремиковци”.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА