Фестивал за поп и рок музика – София 2012

Събитието ще се състои на 14, 15 и 16-ти септември пред НДК

    
Организационен екип подготвя откриването на Фестивал за поп и рок музика – София 2012.  програмата ще бъде на конкурсен принцип и ще протече в два етапа – Конкурс за нова българска песен в стил поп и рок и Международен конкурс за изпълнители. Музикалните вечери ще се проведат на 14, 15 и 16 септември пред Националния дворец на културата. 
    
Фестивалът за поп и рок музика – София 2012 цели съхраняване на българската популярна песен, създаване и популяризиране на нови авторски песни в стил поп и рок; насърчаване на творческите изяви на млади композитори, текстописци, аранжьори и изпълнители; продуциране на новите български песни и утвърждаване на международен характер на фестивала. 


Фестивалът за поп и рок музика – София 2012 ще подкрепи Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри”, инициирана от Столична община за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома”. 
    
Постигането на ефективен, високо професионален международен конкурс за популярна музика ще бъде в подкрепа на предстоящата кампания за кандидатурата (2019г.) „София - Европейска столица на културата” и ще допринесе за развиването на дългосрочната културна стратегия. 
    
Столична община и организационния екип на Фестивал за поп и рок музика – София 2012, най – учтиво Ви кани за участие в този музикален форум.

 

 

Регламент за участие

 

Формуляр за кандидатстване

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА