Район „Нови Искър” награди победителите в районните ученически спортни игри 2011/2012 г.

Бяха раздадени общо 24 купи в осемте дисциплини
 

В понеделник, 11 юни, на специална церемония в сградата на район „Нови Искър” на ул. Искърско дефиле” 123 бяха наградени училищата, които станаха победители в ученическите спортни игри за 2011/2012 г. В тазгодишното издание на игрите се включиха 75 отбора с общо 536 участника. В инициативата се включиха всички седем училища, намиращи се на територията на района. „Нови Искър” е и един от малкото  столични райони, който проведоха игрите във всичките осем спортни дисциплини – баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, шах, бадминтон и тенис на маса.

Честта да връчат купите за първо, второ и трето място на победителите беше отредена на г-жа Пелагия Чернева главен експерт в дирекция „ПИСТ”, директорите на училищата в кв. Курило, кв. Гниляне на град Нови Искър, село Чепинци и село Негован.

На церемонията бяха наградени и осем учители по физическо възпитание за техния цялостен принос в развитието на спорта в район „Нови Искър”. Наградите връчи лично кметът на района г-жа Даниела Райчева с благодарност за заслугите на преподавателите за развитието и популяризирането на спорта сред подрастващите и с пожелание за много бъдещи успехи. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА