Кметът на Нови Искър откри среща на пенсионерските клубове по повод 3 март

 

По повод 142 години от Освобождението на България, районната организация на пенсионерски клуб "Приятели" към "Съюз на пенсионерите 2004", събра своите членове, за да почетат заедно бележитата дата. Като официален гост на събитието присъства кметът на район "Нови Искър" Даниела Райчева.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на всички онези наши приятели, които вече не са сред нас. Искрено впечатление направи чувствения рецитал на родолюбиви стихове от Геновева Петрова.

"Като кмет на района, аз искрено се гордея, че район "Нови Искър" е на първо място в столицата по брой пенсионерски клубове - цели 20, а членската маса наброява над 2 000 човека. Още повече се гордея, че през годините активно работим с всяко от тези дружества.Тук е и мястото да изразя огромната си благодарност към нашите баби и дядовци, които с неуморния си труд, дух и ентусиазъм, ни помагат да съхраним българското и да го предадем на нашите деца. Честит празник!", каза кметът Райчева пред събралите се членове на ПК "Приятели".

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА