Авиобазата в Доброславци ще е епицентър на фестивално лято 2012

Десетки изпълнители ще „взривят” публиката, която ще дойде на тридневния фест в близост до Доброславци

В дългогодишната си история авиобаза Доброславци, която се намира на територията на район „Нови Искър” за първи път ще отвори врати за музикално-фестивално събитие. Това е един изключително голям комплимент към всички музикални фенове, ценящи нестандартните предложения. За първи път у нас меломаните ще имат възможността да пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се мобилизирани плеяда от изпълнители, а именно Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session.

В началото на месец юни се проведе конкурс за непопулярна група на Elevation Music Festival. Това е първото събитие, в което български изявени музиканти подпoмaгaт свои непопулярни колеги, изпращайки ги на сцените на голямо музикално събитие. В двете издания на музикалната надпревара, своето желание за участие изявиха над 500 български групи и артисти. За разлика от миналогодишното издание, този път бяха избрани не две, а цели три групи, като последната беше определена от интернет потребителите на популярния български сайт за видео споделяне Vbox7. Безапелационни победители се оказаха The Barbarones, които събраха най-много гласове от членовете на журито. Групата ще има възможността да представи своята музика на главната сцена на фестивала редом до утвърдени имена като Fatboy Slim, Cypress Hill и Sean Paul.

Зоната за забавления в рамките на фестивала ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и черешката на забавленията - бой с торти.  Популярна марка уиски са осигурили огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Сърфирането в интернет ще е подсигурено на цялата територия на фестивалната зона чрез безплатен безжичен интернет.

Нетрадиционната фестивална територия – бившата авиобаза в Доброславци, ще разполага с къмпинг зона, необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Elevation Music Festival се провежда с подкрепата на Министерството на отбраната и Столична община.

Ако не знаете как да стигнете до фестивала, то организаторите са подготвили карта, която може да видите ТУК.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА