МКБППМН при район „Нови Искър” награди победителите в конкурса за рисунка „Не на насилието”

В конкуренцията на десетки участници бяха определени победителите в трите категории

Една от творбите в конкурса "Не на насилието"
 

На Международния ден на детето - 1-ви юни, Местната комисия  за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при район „Нови Искър” награди победителите в конкурса за рисунка „Не на насилието”. Събитието се реализира с подкрепата на училищните комисии за превенция на асоциалните прояви на учениците от училищата в района.

В трите конкурсни категории участваха десетки деца от район „Нови Искър”. В условията на голяма конкуренция успяха да изпъкнат творбите на Денислава Григорова,  ученичка от 5 клас на 172 ОУ „Христо Ботев”  взе наградата за рисунка на тема: „Доброто, което направих днес”, Десислава Димова, ученичка от  5 ”А”  в 170 СОУ „Васил Левски” взе наградата за рисунка на тема: ”Да бъдем толерантни”, а Калина Димитрова, ученичка от 5 ”Б”клас на 170 СОУ „Васил Левски” взе награда за рисунка на тема:”Не на насилието”. Специална награда получи Никол Георгиева, ученичка от  171 ОУ „Стоил Попов” за най-оригинална рисунка.

Творбите на победителите бяха представени върху изложбено табло на площада в квартал Кумарица, а наградите на отличилите се участници връчи секретарят на МКБППМН Ана Георгиева.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА