Татяня Георгиева – Общински съветник откри футболния турнир „За купата на кмета“ в район „Нови Искър“

 

На 06.06.2017 г. на многофункционалната спортна площадка в с. Локорско, район Нови Искър общинският съветник от ПП ГЕРБ и председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта в Столичен общински съвет г-жа Таня Георгиева, откри футболния турнир „За купата на кмета“.

Г-жа Георгиева поздрави присъстващите участници, като даде високата си оценка за работата на Столична община в посока развитие на спортната база, осигурявайки се все повече места за масов спорт, което дава своя принос за осигуряване на здравословен начин на живот на подрастващото поколение.

Г-жа Даниела Райчева благодари на Фондация „София –Европейска столица на спорта“ за осигурените финансови средства по проект, които са важна предпоставка за реализирането на турнира, който обединяава над 70 подрастващи младежи над 18 годишна възраст от район „Нови Искър“. Нееднокатно Фондация „София –Европейска столица на спорта“ са оказвали подкрепа на района за провеждане на редица спортни инициативи и мероприятия, чрез които подпомагат развитието на спорта и са доказали своето партньорство към районната администрация.

Футболният турнир се провежда в периода от 06.06.2017 г. до 11.06.2017 г. на многофункционалните спортни площадки на територията на района, в който се включват 12 аматьорски отбора.

Полуфинала и финала на турнира ще се проведат на обновената спортна площадка в кв. Гниляне на 10.06 и 11.06.2017 с начален час 10:30 часа.

Галерия със снимки, можете да разгледате тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА