Завърши четвъртото издание на най-пъстрия детски празник – ФамилиАда 2017

 

Над 400 семейства се включиха в тазгодишното издание на „ФамилиАда“ – най-пъстрия детски и семеен празник в северните столични райони. „ФамилиАда“ се проведе за четвърта поредна година. Лошото и променливо време не успя да попречи на забавлението на гости и приятели.

Концепцията за „ФамилиАда“ тази година беше изцяло нова, както и игрите. Празникът се проведе под мотото „Фестивал на хвърчилата“. Десетки участници бяха донесли своите хвърчила, които заедно пуснаха на в централната част на парк „Кестените“ в кв. Славовци.

Новите игри и предизвикателства, през които трябваше да преминат семействата, които взеха участие, бяха с нова концепция и изискваха както ловкост и съчност, така и завидни умения по история и география. Всеки семеен отбор, който успешно успя да събере всички букви от името на фестивала „ФАМИЛИАДА“ получаваше подарък.

Организаторите от район „Нови Искър“ благодарят на всички доброволци, които взеха участие в реализацията на празника, както и да официалните спонсори, които осигуриха страхотните награди.

Галерия със снимки тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА