Завърши първото състезание от веригата „NY OPEN”

 

Завърши първото издание на турнира “NY OPEN”. Домакин на надпреварата стана 171 ОУ „Стоил Попов“. Участие взеха 107 състезатели от три клуба : -Щит Нови Искър, Ипон София и Оверфайт София. Залата се оказа тясна за всички родители на участниците и фенове на каратето. Изиграха се 22 категории и се излъчиха 22-ма шампиона.

Официални гости на откриването на турнира бяха г-жа Кристина Свиленова - президент на СК ЩИТ Нови Искър, г-н Виктор Свиленов -главен треньор по кумите в СК ИПОН София , г-н Анджей Згжива - главен треньор по ката в СК ИПОН и националния отбор, г-н Иво Мукански - президент на карате клуб Оверфайт София, г-жа Канелия Костова - директор на 171 ОУ "Стоил Попов", г-жа Мария Божилова - зам. директор на 171 ОУ "Стоил Попов" и Николай Стоянов - Председател на организационният комитет на състезанието.

„Мисля, че това беше една добре свършена работа. Успяхме да направим състезание на което много деца премериха сили. Много е важно да продължаваме в същият дух в нашият град, защото той е давал, дава в момента и трябва да продължава да дава спортисти на България. Трябва дружно да работим с родителите на децата и също така с училищата, защото само заедно бихме могли да върнем спорта, първо масовият и после професионалният. Всички трябва да работим за това, в екип.“ - Павел Стоянов - председател на надзорният съвет на СК ЩИТ Нови Искър.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА