Карате клуб "Щит" Нови Искър, спечели три бронзови, два сребърни и шест златни медала

 

На международният турнир по карате-до в Лесковац, Сърбия, в конкуренция с 34 клуба от Сърбия, България и Македония, карате клуб "Щит" Нови Искър, спечели три бронзови, два сребърни и шест златни медала!

За първи път отборът от Нови Искър печели толкова много златни медали. Павел Стоянов от КК "Щит" и учител в 171 ОУ "Стоил Попов" споделя: 
"Трябва да се отбележи,че това е много труд.Това е много упорита двугодишна работа на много хора.Тези деца тренират от две години, някои и повече, за да могат сега да достигнат такъв добър резултат. Работата не е само моя, а и на техните родители и, разбира се, на самите деца. На тези прекрасни млади спортисти, които възпитаваме в нашия град. Надявам се и за в бъдеще да се представят толкова добре, а дори и по-добре."

В първата си среща Павел победи състезател от Македония с 3:0. Втора среща игра срещу състезатели от Националния отбор на България и победи с 4:0 и 3:0.

Това беше неговото първо състезание от октомври месец насам. През март програмата е изключително наситена и се очакват Републиканското първенство в Пазарджик на 18 март и турнира "Словакия гранд при" в Братислава на 25 март.

КК "Щит" има нов президент - Кристина Свиленова, а Павел Стоянов е в ролята на треньор."

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА