Информационни дни по Програма Европа 2017

 

На 19 януари (четвъртък) от 15:00 ч. до 17:00 ч. и на 20 януари 2017 г. (петък) от 11:00 до 14:00 ч., в сградата на Столична община, на адрес: ул. „Париж” № 1, ще се проведат Информационни дни по процедурата за кандидатстване с проектни предложения по Програма Европа на Столична община за 2017 г. 
    
През 2017 г. проектни предложения ще се приемат от 16 януари до 16 февруари. Документите за кандидатстване можете да намерите на електронната страница на Програма Европа www.evropa-so.bg    

В информационните дни ще бъдат направени разяснения по Насоките за кандидатстване и апликационната форма, както и демонстрация на електронната форма за попълване и отговори на въпроси от експерти и специалисти по програмиране.       

Консултации, освен по време на информационните дни, ще бъдат давани и електронно, чрез изпращане на въпроси на формата за контакт на електронната страница на Програма Европа www.evropa-so.bg       

Всички въпроси и отговори ще бъдат качeни на електронната страница на Програма Европа www.evropa-so.bg в меню „Кандидатствай тук/Отговори“. Няма да бъдат давани консултации по телефон и персонални срещи.    

Подробна информация и необходимите за попълване документи може да намерите на сайта на Програма Европа www.evropa-so.bg 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА