Реализира се инвестиционен проект за реконструкция на уличния водопровод по ул. „Искърско дефиле”

С цел подобряване на състоянието на водопреносната мрежа и качеството на питейната вода е стартирано изпълнението на проект за реконструкция на уличния водопровод по ул. „Искърско дефиле”. „Софийска вода” АД стартира реконструкцията в участъка от началото на кв. Славовци до улица „Чавдар войвода”.

 

Изпълнението на проекта е свързано с предстоящата реконструкция на пътното платно на ул. „Искърско дефиле” от Агенция Пътна Инфраструктура, като по този начин ще се гарантира трайност и ефективност на ремонта. С реализацията на реконструкцията значително ще се подобри качеството на водоснабдяването в кварталите Славовци, Кумарица и Курило в град Нови Искър.

 

Предстоят мащабни строително-монтажни работи и изпълнението им може да доведе до временни неудобства за жителите като затруднено движение и паркиране, както и прекъсване на водоснабдяването.

 

За точни дати и продължителност на планово прекъсване на водоснабдяването жителите ще бъдат информирани своевременно чрез конкретни съобщения. Допълнителна информация за ремонтните дейности ще може да се получава и от телефонния център на „Софийска вода” АД 0700 12121, на сайта на компанията – www.sofiyskavoda.bg и сайтът на район „Нови Искър” – www.novi-iskar.bg.

 

„Софийска вода” АД предварително се извинява за неудобствата и благодари за проявеното разбиране!  

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА