„Щастливо детство“ в ОДЗ 121, кв. Кумарица

На 01 юни 2016 г. в 121 ОДЗ, кв. Кумарица, по повод Деня на детето, се проведе празник „Щастливо детство“. Г-жа Антоанета Цанева - директор на 121 ОДЗ, откри тържеството с поздрав към родителите и прекрасни пожелания към децата.

Програмата започна с изяви на децата от 3-та група, които представиха своите артистични и танцувални умения, като демонстрираха танците „Приятели“, „Детска планета“, „Танц невероятен“, песните „Бърборани-сладурани“, „От рози“, „Тръгва детския влак“ и „Детство мое“.

Празника продължи с дефилиране на участници в конкурса „Мини Мис и Мини Мистър“. В категорията за момичета „Мини Мис“ спечели малката Елена от І-ва група, а в категорията за момчета, спечелиха двамата близнаци Калоян и Божидар, също от І-ва група.

 „Рисунка върху асфалт“ беше следващото забавление за децата от ІІ-ра група, които с радост приеха предизвикателството на г-жа Цанева да нарисуват слънце, къща или цвете.

В определен кът за „Рисунка върху лице“ се изредиха почти всички деца, които получиха желаната картинка. Най-малките зрители от ясла „А“, наблюдаваха тържеството от терасата си и също взеха участие, с „Танца на пингвина“.  На финала, докато раздаваше подаръци на децата, г-жа Цанева обеща, че изненадите ще продължават през целия ден. 

Снимки от събитието можете да разгледате тук

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА