Отборът на с. Войняговци спечели първото издание на „Детски Великденски футболен турнир” в Нови Искър

За първа година район "Нови Искър" организира спортен празник за малчуганите от 5 до 7 клас, наречен "Детски Великденски футболен турнир". Участие в надпреварата за купата на Нови Искър взеха деца от почти всички населени места от района, а в това число съставите на с. Житен, с. Подгумер, кв. Курило, кв. Изгрев, с. Войняговци, с. Световрачане, с. Негован и с. Кубратово.

 

Състезанието протече в два дни на 14-15 април, като мачовете се изиграха на няколко от мултифункционалните спортни площадки в района. Да стигнат до финал се пребориха отборите на кв. Курило, с. Подгумер, с. Войняговци и с. Световрачане. Заслужено, със силна защита и добра игра в нападение отборът на с. Войняговци спечели първото  място. На второ се класира отборът на с. Подгумер, а с бронзовите медали се окичиха футболистите на с. Световрачане.

 

Асен Георгиев от отбора на с. Войняговци стана голмайстор на турнира с актив от 9 гола, а Антон Аспарухов от Подгумер спечели приза за най-добър вратар. Медалите и купата за победителите връчи лично кмета на района, г-жа Даниела Райчева, която беше и главния инициатор този турнир да се осъществи.

Шампионите
 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА