Млади каратисти от Нови Искър завоюваха три медала от републиканското първенство в Сливен

С общо три медала се завърнаха младите каратисти от КК „ЩИТ” - Нови Искър от републиканското първенство по карате, което се проведе в Сливен миналата неделя. За два бронзови и един сребърен медала се пребориха три от младите надежди на родния спорт, родом от Нови Искър, а именно Йордан Харизанов, Мартин Миладинов и Антонио Соколов. С тези си отличия те оправдаха и своите повиквателни за националния отбор за есенния полусезон.

 

"Това, което показахме, беше само началото на възможностите ни и почти нищо от това, на което сме способни, защото републиканското, за моите състезатели, е едва второто състезание за годината, а подготовката им се води почти изцяло в залата през последните месеци и смятам, че това е минимума от възможностите им", коментира след състезанието треньора на отбора Павел Стоянов.

 

В Републиканското първенство тази година взеха участие над сто участници от цяла страна. Само в трите категории, в които състезатели от Нови Искър успяха да завоюват медали имаше конкуренция от по над 30 човека. До края на сезона КК „ЩИТ” са предвидили да участват на още няколко състезания, едно от които ще е пред местна публика следващия месец. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА