Пореден спечелен проект за район „Нови Искър“. Предстои „ФАМИЛИАДА“ 2016!

Район „Нови Искър“ спечели пореден проект, насочен към развитието на подрастващите. Създаване на условия за развитие на система от извънкласни и извънучилищни дейности в областта на физическото възпитание и спорта, здравно и гражданско образование, празници и кампании в образователните институции – училище и детска градина в подкрепа на „София - Европейска столица на спорта -2018 г.“ Проекта се реализира в изпълнение на програма за развитие на физическото възпитание и спорта.

 

Програмен приоритет: 

 

  • Проекти в областта на физическото възпитание и спорт, туризъм в подкрепа на „София-Европейска столица на спорта-2018 година.“
  • Проекти, свързани със социалната и образователна интеграция на рискови групи-деца и ученици от ромска етническа общност, бежанци, хора с увреждания, възрастни хора.
  •  

Дейности по проекта:

 

  • Лекции на тема „Наркотиците – път за никъде“, които ще се проведат в три  училища на територията на район „Нови Искър“- 176 ОУ “Св.св. Кирил и Методий“; 179 ОУ “Васил Левски“ и 160 ОУ “Кирил и Методий“, със съдействието и подкрепата на МКБППМН и 02 РУ-СДВР, гр. София.
  • Спортен празник, по случай денят на детето, който ще се проведе на 28.05.2016г. в парк „Кестените“ с участието на над 400 деца и родители.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА