Проведени интервюта по проект „Подобряване на качеството на живот и достъпа до услуги за социално включване"

На 15 и 16 март в ритуалната зала на район „Нови Искър“ пред сформирана четиричленна комисия със Заповед № РНИ16-РД09-118/26.02.2016г. на Кмета на район „Нови Искър“ се проведе интервю с всички кандидати за „Личен асистент“, „Социален асистент“ и „Домашен помощник“ по проект „Подобряване на качеството на живот и достъпа до услуги за социално включване в СО – район „Нови Искър“, бюджетна линия № BG05M9OP001-2.002 “Независим живот“. Всеки кандидат беше оценен индивидуално от комисията по предварително изготвен формуляр за индивидуална оценка. Водещи критерии, по които се извършваха оценките бяха професионална квалификация, сравнена с данните, вписани   в автобиографията и приложените документи, индивидуални   способности  и  професионални  умения, лични качества, мотивация и социална нагласа.

На  база точкова система се оформя крайната оценка на всеки кандидат. Кандидат, който е получил оценка по-ниска от 12 точки не се класира.

На 23 март 2016г. във фоайето на район „Нови Искър“ ще бъдат обявени списъците с класираните  лични асистенти, социални асистенти и домашни помощници.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА