Кметът на Нови Искър откри тържествата по повод 152 години 171 ОУ „Стоил Попов“

 

С грандиозен тържествен концерт бе отбелязана 152 годишнина от създаването на 171 училище, което е основано на 14 януари 1864 година от Стоил Попов. Събитието бе уважено лично от г-жа Даниела Райчева - кмет на район Нови Искър, която поздрави всички с празника и връчи поздравителен адрес на директора на училището г-жа Весела Иванова.

Всички деца от училището, заедно със своите учители бяха подготвили интересна програма, с която зарадваха своите родители и гости. С изключителен патос звучаха рециталите за България, за училището, песента на 1 клас - "Облаче ле бяло" и на 3 клас "Празник". 2 клас ни представиха весел танц, рецитал и журналистическа анкета към родителите, а 4 клас рецитираха стихове и танцуваха по музика на операта "Кармен" от Бизе .

Стиховете за родината на учениците от 5 клас вдъхновиха всички присъстващи, а артистите от 6 клас представиха драматизация по "Криворазбраната цивилизация" от Добри Войников, от която всички взехме поука. С чувство за хумор 7 клас представиха нравите на Шоплука, които предизвикаха нашите усмивки и добро настроение.

Информация и снимка: 171 ОУ „Стоил Попов“

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА