Кметът Йорданка Фандъкова се включи в инициативата „Пътят на смелите”

В основата на всеки един успех стои доброто образование, добрата подготовка и много ясни план и цел. Пътят, за да е успешен, е свързан с много труд и работа, но на първо място е образованието. Образованието е водещо и основополагащо и каквото и да иска човек да прави след това, той трябва да бъде много добре образован, добре подготвен и най-вече да има уменията за работа, за работа в екип, за подготовка на проект, защото животът на всеки един от нас е един проект, който може да бъде успешен или не. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова при среща с ученици в 49-то Основно училище „Бенито Хуарес”.  

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова взе участие в кампанията „Пътят на смелите” по инициатива на Константина Живова – телевизионна водеща и блогър в „Try with Ina”.  

Моята цел винаги е била това, с което се занимавам да го правя по възможно най-добрия и най-резултатния начин. В живота си съм натрупала много опит и на първо място е доброто образование, но не само това, което се получава еднократно, а обучение и образование през целия живот, каза също кметът. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА