Седем състезатели по карате от Нови Искър взеха участие в силния пролетен турнир „Купа Кнежа”

Общо седем състезатели по карате се включиха в наскоро провелият се и изключително силен пролетен турнир „Купа Кнежа”. Състезанието се организира съвместно от Община Кнежа и Централен полицейски карате клуб е първото от веригата „Млади приятели на полицията”.

 

Капитанът на отбора, Йордан Харизанов, спечели първото място в категория до 57 кг., а с безапелационната си победа на финала и спортсменско държане успя да повдигне отборния дух и да поведе и другите състезатели към призовите места в крайното класиране.

 

Отборът от Нови Искър си тръгна и с два бронзови медала. Те бяха спечелени от Христофор Николов в категория до 57кг. и Мартин Миладинов в категория над 57кг. Иван Чанин и Александър Григоров успяха да влязат в първата петица, а  Антонио Соколов отпадна на ¼ финала в най-оспорваната категория – до 40 кг., където се състезаваха 45участника.

 

В комплексното класиране Карате клуб Щит - Нови Искър се нареди на 5-то място,от общо 10 отбора взели участие в турнира. Състезанието беше част от подготовката на състезателите на клуба от Нови Искър за предстоящото републиканско първенство за деца и състезатели младша възраст в Сливен следващата седмица. От четири месеца насам каратистите усилено се подготвят под ръководството на техният треньор Павел Стоянов. Целите, които са си поставили е да си тръгнат с поне 3 златни медала.

Клуба от Нови Искър след състезанието
 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА