Рекорден брой участници във ФамилиАда 2015

Над 400 семейства се включиха в тазгодишното издание на най-пъстрия детски празник – ФамилиАда. Събитието се организира за втора поредна година и се реализира под патронажа на кмета на район „Нови Искър“, г-жа Даниела Райчева.

Празникът „ФамиалиАда“ започна още преди уречения час заради стотиците гости у участници, които нямаха търпение да се включат в предизвикателството. Организаторите от районна администрация „Нови Искър“ бяха подготвили пет забавни игри, в които да участва цялото семейство. Всеки отбор получаваше карта на парка в кв. „Славовци“, с указания за маршрута. Всяко от петте предизвикателства изискваше както ловкост, така и екипна игра. Максималният брой точки, който всеки отбор можеше да събере беше 66. Срещу успешно завършени всичките пед игри всеки отбор получаваше награда.

Във Фамилиада 2015 г. се включиха и 30 доброволци от цяла София. Район „Нови Искър“ благодари на всички спонсори на празника без чиято подкрепа той нямаше да се реализира.

Проект: „ФамилиАда“  финансиран от СО по програма за развитие на физическото възпитание и спорт и в подкрепа на „София -  европейска столица на спорта – 2018 г.“


Галерия "Рекорден брой участници във ФамилиАда 2015" 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА