Най-добра младежка практика за доброволческа инициатива


В рамките на инициативата е отправена покана към младежки структури – ученически съвет, ученически парламент, НПО и образователни институции – средни и висши училища за представяне на проектни идеи за доброволческа дейност.

Експертна комисия ще определи най-добрата практика за доброволческа инициатива, а дирекция "ПИСТ" ще осигури финансиране на дейността в размер на 1500 лева.

Изискванията на организаторите са идеята да се реализира на територията на Столична община, да включва участието на младежи от 15 до 29 годишна възраст и да е в областта на социални, образователни, спортни и екологични инициативи, както и подпомагане на социално рискови групи.

Официалната церемония ще се проведе на 14 май 2015 год. от 15:00 часа в сградата на Столична община, ул. „Московска” 33, зала "Официална", ет.1, където Кметът на Столична община–г-жа Йорданка Фандъкова ще връчи награда за отличените проекти в подкрепа на доброволчеството.

Столичната община - дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” в партньорство с Британския съвет,НСА „В. Левски”,Национално издателство за образование и наука „Аз-буки”, Асоциация за развитие на София, реализира инициатива за подкрепа на младежкото доброволчество.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА