Район „Нови Искър“ с одобрени 5 проекта



Проектите са по Програма за развитие на физическото възпитание и спорта и в подкрепа „София-Европейска столица на спорта 2018 г.“ към Столична община дирекция  „ПИСТ“, както следва:

170 СОУ „Васил Левски“

Проектът е насочен към формиране на физическа и екологична култура, чрез извънкласни занимания и инициативи. Предвиждат се турнири по народна топка, футбол, тематичен ден „ Аз и природата”, походи , състезание „Здрав дух, здраво тяло”.

171 ОУ „Стоил Попов“

Проектът е насочен към масовия спорт и спорта в училище – ще бъде проведен лекоатлетически крос и поход до Витоша.

РА „Нови Искър“ – „ФамилиАда“

По случай 01 юни ще бъде организиран празник за над 400 деца от детските заведени, на територията на РА „Нови Искър”. Заниманията ще бъдат „семейни” и подходящи за различни възрастови групи. На финала преминалите през различните игри, ще бъдат точкувани и въз основа на резултатите ще получат различни награди.

Сдружение „Клуб за физкултура и спорт – Кубратово”

„Бъди активен”

В рамките на проекта ще се проведе кампания „Бъди активен”. Кампанията ще се проведе сред младите хора на възраст от 16 до 25 години. Основната целева група са младите, изграждат се навици и интерес към младежкото доброволчество и гражданска активност.  Ще се проведе социално проучване сред младите хора от р-н Нови Искър, за информираност и познания в областта на доброволчеството и гражданско образование.

ФК „Спартак – 1933” с. Подгумер

Спорт на открито-радост и здраве за децата”

Провеждане на спортен празник с участието на момчета и момичета на възраст 8-14 г. Обогатяване на спортно-състезателна дейност на участниците. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА