Завърши турнира по футбол на малки вратички в памет на Виктор Гаврилов

Отборът на „Манекените” е шампион в наскоро завършилият трети турнир по футбол на малки врати в памет на футболиста от Локомотив – София, Виктор Гаврилов. Играчът на червено-черните е от китното село Локорско, където се проведе и състезанието в негова памет.

 

Организаторите дадоха възможността на участниците да разчупят стереотипа на скучния футболен турнир, като си измислят хитроумни имена на отборите. Общо четири състава се включиха в надпреварата. Първенецът тази година, отборът на „Манекените” с капитан Георги Богданов, отстрани в труден мач, с минимален актив от един гол при резултат от 3:2 отборът на „Планинците”.

 

Голмайстор на турнира стана Габриел Гаврилов. За играч, показал най-добър феърплей на терена – Стоил Стоилов, а за най-млад и перспективен играч беше определен Цветан Младенов. Купите на финалистите връчиха кмета на район „Нови Искър, Даниела Райчева и кмет на село Локорско - Цветелина Гаврилова. От страна на организаторите награди раздаде Венцислав Стоилов. Отборите, участници в третото издание на турнира в памет на Виктор Гаврилов, почетоха паметта му, като поднесоха венци след края на състезанието.

Кмета на район "Нови Искър" Даниела Райчева връчва купата на победителите в турнира


Участниците в турнира почетоха паметта на на Виктор Гаврилов, като поднесоха цветя
 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА