НОВИ МЕДАЛИ ЗА КАРАТЕ КЛУБ „ЩИТ“ НОВИ ИСКЪР

На 5-тото издание на турнира „Челопеч ОПЕН“, град Челопеч взеха участие повече от 150 каратисти от всички възрасти от цялата страна.

            Участие в състезанието взеха и състезателите на карате клуб „Щит“ Нови Искър, като завоюваха общо 1 златен, 2 сребърни и 4 бронзови медала. Подробности как е протекъл турнира ще ни разкаже президента на клуба Павел Стоянов.

Във възрастовата група деца от 6 до 10 години за клуба от Нови Искър взеха участие Сандра Татева, която спечели бронзов медал, Андреан Георгиев, който също спечели бронзов медал и Васил Григоров, който за жалост отпадна в първата среща. За малките каратеки, това беше първо състезание за новият сезон, а за Андреан и Васил беше първото в живота им.

Във възрастовата група „кадети“ взеха участие:

Антонио „Лисицата“ Соколов, който игра в категория -52 кг. и направи добро представяне, стигайки финала и печелейки второ място. Антонио изигра 3 срещи и показа добра тактическа дисциплина.

Венцеслав Усов взе участие в категория -57 кг и спечели сребърният медал,след като изгуби със съдийско решение във финалната среща. Той също показа тактически добра игра. Това състезание беше важно за него за попадането му в националният отбор, тъй като опонентът му на финала е негов пряк конкурент за това място.

Александър Григоров спечели 3-то място в тежката категория при кадетите, но с играта си не впечатли, тъй като е показвал далеч по-добри игри в други турнири. Той вече е член на националният отбор и гледа към Балканското първенство през Декември в София, но трябва да работи сериозно.

В дисциплината „отборно кумите“ тримата каратисти спечелиха третото място.

При мъжете взеха участие Павел и Николай Стоянови, Николай изгуби в първата среща от състезател на домакините, а след това и в репесажната среща за трето място. Той е далеч от върховата си форма и това си пролича още на първото състезание за сезона в Кранево.

Павел Стоянов спечели първото място в категория ОПЕН, в която се състезаваха всички мъже на турнира, като определено най-трудната среща беше срещу състезателят от карате клуб Никон на полуфинала – Йордан Кондов“.
Повече снимки можете да разгледате тук 

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА